MEDIC-ART avagy gyógyítók a művészetben 2018.04.26.

A Magyar Orvosi Kamara B.-A.-Z. Megyei Területi Szervezete és a Herman Ottó Múzeum – Miskolci Galéria szervezésében megrendezésre kerülő MEDIC-ART, AVAGY GYÓGYÍTÓK A MŰVÉSZETBEN kiállítás 2018. április 26-tól május 27-ig volt látogatható.
Az országban, egyedüli területi szervezetként – idén harmadik alkalommal – rendeztünk művész orvosaink alkotásaiból kiállítást. Ezúttal országos szintre kiterjesztve történt a szervezés, a jelentkezések alapján a Kamara 8 területi szervezetének tagjai állítottak ki a kiállításon.
Köszönettel tartozunk a kiállítás rendezéséért Máger Ágnes Nívódíjas, miskolci Múzsa Díjas festőművésznek és a Herman Ottó Múzeum – Miskolci Galéria intézményvezetőjének, Kákóczki András művészettörténésznek, valamint munkatársainak és az ötletgazdának dr. Székely Annamária titkár asszonynak. Köszönet a Magyar Orvosi Kamara Országos szervezetének, aki anyagi támogatást nyújtott a megnyitó lebonyolításához, Területi Szervezetünk Elnökségének, aki a kezdeményezést felkarolta, és a megnyitón fellépő két kollégának – dr. Hortai Ritának és dr. Nagy Gézának – a közreműködésért.

 

Tisztelt Titkár Asszony Kedves Kolléganő, Kedves Annamária!
Mint a Medic-Art kiállítás résztvevője, ezúton szeretném Neked megköszönni azt a sok munkát, fáradságot és kedvességet, amiben április 26-án a kiállítás megnyitásakor részesítettél bennünket. Az összeállított műsor is igen tartalmas volt. Én külön köszönöm még, hogy a Meghívó dekorációját egyik festményem képezte. Köszönet mindenkinek, aki részt vett a szervezésben. Szeretném külön köszönetemet kifejezni Tóth Józsefnének, aki lelkes és precíz munkájával segítette a kiállítás szervezését és lebonyolítását. Remélem, hogy a jövőben lesz még hasonló kiállítás, melyen én is részt vehetek.

Budapest, 2018. április 29. Tisztelettel és üdvözlettel:

dr. Gyovai István ny. fogorvos

 

Képgaléria megnyitása